La 9a Fira del Vi i del Cava de Vallirana a la Casa Mestre

Dilluns, 31 de maig de 2021 a les 11:35

Els dies 19 i 20 de juny amb un format especial i diferent, amb compra de tiquets i reserva prèvia, i aforaments limitats

Els dies 19 i 20 de juny se celebrarà al 9a Fira del Vi i del Cava de Vallirana i per garantir al màxim les mesures de seguretat anticovid, es farà a la Casa Mestre amb un format diferent i especial. Caldrà sol·licitar amb antelació l’entrada en diferents franges horàries. Només si queden entrades disponibles es podran comprar al mateix recinte.

A part de l’espai de la Casa Mestre on hi haurà l’oferta vinícola i gastronòmica, es faran diversos actes com un maridatge, espectacle familiar, trobada de plaques de cava o tallers d’iniciació al tast de la cervesa artesana i a la ratafia. Algunes d’aquestes activitats es faran a la Biblioteca Josep M. López Picó. Tots els actes tenen aforament limitat i per tant cal demanar i/o comprar el tiquet amb anterioritat. Podeu consultar tots els actes en el programa adjunt.

Reserva d’entrades

Per reservar entrada i comprar tiquets ho podeu fer telemàticament des d’aquí o presencialment a la Masia Molí de Can Batlle. El preu per accedir al recinte és de 3 € i inclou la copa, el penjador i un obsequi de participació a la Fira.

L’espai firal de la Casa Mestre estarà obert els dos dies de les 11 a les 23 hores. L’accés al recinte serà realitzat per franges i limitacions horàries. Segons la franja horària triada, serà guardada una taula pel nombre de persones de cada compra, sempre arribant a un màxim de 6 persones per taula. (Teniu tota la informació en el document adjunt).

Darrera actualització: 31.05.2021 | 11:36