La Biblioteca, cada vegada més a prop de la normalitat

Divendres, 10 de juliol de 2020 a les 11:20

Diverses propostes abans de les vacances de l’agost

A mesura que passen les setmanes, la Biblioteca Josep M. López-Picó va recuperant la normalitat i ja es poden utilitzar les seves dependències i serveis, això sí utilitzant mascareta, gel hidroalcohòlic i mantenint la distància de seguretat. Per part dels responsables de la instal·lació es continua desinfectant totes aquelles zones, espais i elements que calgui, i mantenint la quarantena de 48 h a tots els llibres que s’utilitzen.

Horari d’estiu.

Durant aquest mes de juliol l’horari de la biblioteca és dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 16.30 a 20 h, i dijous de 10 a 13.30 h. L’agost, es tancarà per vacances.

Novetats i activitats

Durant el confinament s’ha habilitat la sala infantil amb uns vinils (vegeu imatge) que protagonitzen els personatges del conte “Vallirana, quina aventura!”. També per als més menuts la Biblioteca ha preparat uns lots infantils “antiavorriment” format per llibres, pel·lícules, revistes i alguna sorpresa. El mateix s’ha fet amb els joves, amb una proposta de “lots juvenils” uns packs temàtics que inclouen dos llibres, una pel·lícula i una revista. Si hi estàs interessats adreçat a la biblioteca.

En paral·lel, i aprofitant el pati de la biblioteca, es farà una trobada per activar els grups de lectura, el de novel·la i el de lectures feministes. Serà dimecres 22 de juliol a les 18.30 h. I el juliol es tancarà, pel que fa a les activitats, amb l’hora del conte amb la participació de la Companyia Patawa mitjançant l’emissió des del canal de YouTube de la biblioteca el dimarts 28 de juliol a les 11 hores.

Darrera actualització: 10.07.2020 | 11:29