La Biblioteca publica el seu Pla d’Acció 2021

Dimecres, 3 de febrer de 2021 a les 09:45

Després d’un 2020 de trasllat, restriccions per la Covid-19 i canvi a la direcció

La Biblioteca Josep M. López-Picó ja ha fet públic el seu Pla d’Acció per al 2021 després d’un any atípic amb trasllat a les noves instal·lacions, amb les afectacions per la pandèmia amb restriccions i períodes sense atenció presencial, i amb, fins i tot, canvis en l’equip i direcció de la biblioteca.

El Pla d’Acció contempla 5 línies estratègiques vinculades a la participació ciutadana, al foment de la visió femenina i inclusiva, i amb el suport de la tecnologia.

S’hi inclouran projectes per tenir presència en les xarxes socials, apoderar l'autonomia de l'usuari, conservar la memòria històrica local i crear un espai cultural "al Pati". També es faran projectes cooperatius i solidaris, que desenvolupin l'esperit crític i positiu, es cooperarà amb els centres educatius i s’inclouran visites escolars. Es crearà un espai jove i s’acompanyarà infants i famílies amb les dificultats de la lectoescriptura... I es potenciaran els centres d'interès: medi ambient, salut és cos i ment, món laboral, fet a mà, famílies, dones i LGTBI, excursionisme i viatges, cuina i esport.

Podeu consultar el Pla d’Acció 2021 en el document adjunt.

Darrera actualització: 03.02.2021 | 09:43