La Ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez Jiménez anuncia la redacció del projecte de la variant de les casetes

Dimecres, 5 de gener de 2022 a les 10:30

Es començarà a redactar al primer semestre de 2022

La Ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez Jiménez, ha visitat Vallirana, acompanyada per la Delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera i l’alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez.

Una visita que es va iniciar al el Centre de Control del Túnel de la Variant, a on tant la Ministra com la Delegada del Govern van poder conèixer de primera mà la seva tecnologia puntera i els protocols d’actuació.

Seguidament, es van dirigir a la Sala de Plens de la Casa de la Vila, a on la Ministra va signar el llibre d’honor de l’Ajuntament i va atendre als mitjans de comunicació.

La Ministra, a la seva visita de Vallirana, va anunciar la redacció del projecte de la variant de les casetes, que es començarà a redactar al primer semestre de 2022, i la previsió de col·locar pantalles acústiques a la Llibra per pal·liar les molèsties dels veïns d’aquest barri.

La valoració per tant de la visita va ser molt positiva, tenint en compte les afirmacions de la Ministra. Es va comptar amb la presència de l’Equip de Govern i els regidors Jordi Roca, de VET, i Jaume Anton Solsona, d’ERC.

En breu podreu veure el vídeo al canal de Youtube Vallirana Televisió.

Darrera actualització: 12.01.2022 | 11:43

Imatges

visita ministra visita ministra visita ministra