“La mujer del miliciano”, Premi de Novel·la Històrica de Vallirana

Diumenge, 20 de novembre de 2022 a les 11:30

D’Aureli Vázquez Chimeno

L’Ajuntament de Vallirana va lliurar el I Premi de Novel·la Històrica a Aureli Vázquez Chimeno per la seva obra “La mujer del miliciano”, en un acte celebrat al Restaurant Selva Negra. Es va posar així cloenda a tota una setmana d’activitats al voltant del certamen literari.

El guanyador rebrà un premi de 3.000 euros i la publicació de la novel·la a l’editorial Diëresi, per una novel·la guanyadora entre les 63 obres presentades, de les quals el jurat en va destacar el gran nivell.

A l’acte hi van assistir l’alcaldessa Eva Martínez, el regidor de Cultura Joan Manel Arrabal, acompanyats per altres regidors i regidores de l’equip de Govern, així com dels grups d’ERC i de VET. Es va comptar també amb la presència de tots els membres del jurat entre els quals es trobaven l’editor José Angel Martos (Diëresi) i el periodista i escriptor valliranenc Raúl Montilla, impulsor del premi. No hi va faltar una representació de diverses entitats del municipi.

Sota la presentació del tècnic de Cultura de l’Ajuntament es va desenvolupar un acte amb la benvinguda del regidor Joan Manel Arrabal, un monòleg, la proclamació del guanyador, els parlaments de Raül Montilla i José Angel Martos, com a membre del jurat i editor, alhora que membre del jurat, respectivament, les paraules del guanyador Aureli Vázquez, i la cloenda de l’alcaldessa Eva Martínez.

Trobareu més informació en el comunicat de premsa adjunt elaborat entre l'Ajuntament i l'Editorial Diëresi.

Darrera actualització: 20.11.2022 | 11:27