La nit de cinema jove i bany "chill out" atrau a més de 250 persones

Dimecres, 21 de gener de 2009 a les 00:00
Divendres 16, al vespre, la Piscina Coberta del Complex Esportiu Municipal va ser l'escenari de la Nit Jove de Sant Sebastià 2009, amb cinema i bany chill out. Una iniciativa, organitzada per la Regidoria de Joventut, que va gaudir amb la presència de més de 270 persones.

El punt fort de la Nit Jove va ser la projecció de la pel·lícula Crepúsculo, una historia d’amor entre una adolescent i un vampir, que ha captivat les grans pantalles de mig planeta. Tot i que l'èxit de la Nit Jove d'enguany va ser, segons molts joves, l'originalitat de portar-ho a terme a la piscina coberta, on després els assistents van poder gaudir d'un bany amb ambient chill out.

Sergio Domínguez, un dels membres de l'organització, va explicar a Televisió de Vallirana la seva satisfacció amb la bona acollida que ha tingut la iniciativa per part dels joves, ja que, segons Domínguez, han complert el seu objectiu inicial: que els joves del municipi s'ho passin bé i que, a més, puguin gaudir de les instal·lacions que tenim al poble.

La festa a la piscina va allargar-se fins a les dues de la matinada, moment en què molts joves van suggerir que volien més activitats com aquesta. Unes opinions que des de l'organització es tindran molt en compte.
Darrera actualització: 26.11.2018 | 16:21