La Nit de l'Esport acull a totes les entitats i esportistes del municipi

Dijous, 17 de novembre de 2022 a les 14:30

Es va celebrar la setmana pasada al Restaurant Selva Negra.

La setmana passada es va celebrar la Nit de l’Esport de Vallirana. Un acte organitzat per l’Ajuntament, que acull a totes les entitats esportives i que serveix per fer homenatge no només a la seva gran tasca social i esportiva al municipi, sinó en reconeixement a l’esforç dels esportistes i les esportistes locals.

Enguany van estar presents les 22 entitats que representen a Vallirana que dinamitzen durant tot l’any tota l’activitat esportiva del municipi.

Els dos primers blocs de l’acte van servir per reconèixer la tasca de les persones o col·lectius que cadascuna de les entitats va designar. I, pel que fa al tercer bloc, es va premiar als esportistes i les esportistes amb participació nacional o internacional, que van ser els següents:

MILLOR ESPORTISTA PROMESA FEMENINA

Noa Rodríguez (Club Esportiu Tagym)– Or Campionat Espanya Taekwondo categoria aleví.

MILLOR ESPORTISTA PROMESA MASCULÍ

Sergio Orozco (Club Esportiu Tagym) – Campió d’Espanya de taekwondo categoria cadet i participació en el campionat del món amb una gran participació.

MILLOR EQUIP MASCULÍ

Equip Absolut Masculí Club Futbol Vallirana – Campions de Lliga de quarta divisió i ascens a tercera.

MILLOR EQUIP FEMENÍ

Waterpolo Club Natació Vallirana – Campiones de lliga i ascens a Primera Nacional

MILLOR ESPORTISTA FEMENINA D’ESPORT D’EQUIP

Anna i Elisa López waterpolistes Club Natació Vallirana – Guanyadores waterpolo del Jocs Bolivarians celebrats a Colòmbia amb la selecció del Perú .

MILLOR ESPORTISTA MASCULÍ D’ESPORT D’EQUIP

Pau Casadesus – Jugador de la Lliga SmartBank amb el F.C.Andorra. Antic jugador i entrenador de la Penya Blaugrana de Vallirana

MILLOR TÈCNIC/A

José Avilés del Club Natació Vallirana – Per haver aconseguit l’ascens a segona divisió nacional del femení absolut del Club Natació Vallirana.

MILLOR ESPORTISTA INDIVIDUAL FEMENI

Laura Picazo i Natalia Picazo del Club Tagym Vallirana – Or Campionat d’Espanya de Parapoomsae de taekwondo en categoria junior. Bronze Campionat Espanya de taekwondo categoria junior.

MILLOR ESPORTISTA INDIVIDUAL MASCULÍ

Gabriel Álvarez del Club Tagym Vallirana – Or campionat Espanya taekwondo categoria Master.

 

En nom de l’Ajuntament, enhorabona a totes i a tots!

Darrera actualització: 17.11.2022 | 17:17