L'Ajuntament de Vallirana es posiciona davant el projecte per instal·lar una línia de transport d'energies d'alta tensió

Dilluns, 16 d'agost de 2021 a les 12:45

Es tracta d'una iniciativa privada per a la construcció d'una línia de transport d'alta tensió (MAT) d'energies renovables. El projecte es troba en fase d'exposició pública i l'Ajuntament prepara les esmenes necessàries per a protegir l'impacte ambiental, visual i protecció a la ciutadania.

L'Ajuntament de Vallirana informa que una empresa privada ha presentat un projecte al Ministeri Transició Ecològica i el Reto Demogràfica, per a la instal·lació d'una línia d'alta tensió que va des de l'Alcover fins a la subestació elèctrica de Begues de Vallirana.

El projecte, publicat al BOE, es troba en exposició pública i, per tant, permet a l'Ajuntament fer les esmenes que consideri. Unes esmenes orientades a la protecció a l'impacte ambiental, visual i salut de la nostra ciutadania.

Després de reunions amb altres municipis afectats i amb conseller de l'Alt Penedès, ha traslladat la seva línia de treball en la qual Vallirana està preparant aquestes esmenes, que s'espera poder-les enviar de cara a la primera setmana de setembre.

L'Ajuntament de Vallirana treballa des de fa temps en la promoció de les energies renovables, amb l'objectiu principal de protegir el Medi Natural del municipi i la salut de la ciutadania.

Darrera actualització: 16.08.2021 | 13:02