L’Ajuntament de Vallirana rebutja qualsevol mena de violència i agressió

Dimecres, 15 de febrer de 2023 a les 19:40

Comunicat oficial de l'Ajuntament de Vallirana davant la publicació de la sentència provisional a diferents mitjans de comunicació pel cas de les agressions sexuals a l'escola Dominiques Vallirana l'any 2018.

Davant la publicació de la sentència provisional a diferents mitjans de comunicació pel cas de les agressions sexuals a l’escola Dominiques Vallirana l’any 2018, l’Ajuntament de Vallirana, com ja va fer en el moment de la denúncia dels fets, rebutja qualsevol mena de violència i agressió i dona el seu suport a la família posant a la seva disposició els recursos necessaris.

L’Ajuntament vol destacar la valentia del Sergi en denunciar la seva agressió. I encoratja a qualsevol persona que pugui estar patint algun tipus d’agressió que ho posi en coneixement de l’autoritat competent.

El consistori local condemna enèrgicament qualsevol acte de violència i agressió i fa palès el seu contundent rebuig vers la violència qualsevol mena. Al mateix temps, continuarà treballant de manera transversal amb tots els agents de la comunitat educativa perquè aquests fets tan lamentables no es tornin a produir i s’actuï amb celeritat i eficiència davant els signes d’alarma.

Vallirana és sinònim de respecte, inclusivitat i tolerància. L'Ajuntament continuarà posant tots els recursos disponibles i treballant per a erradicar de la nostra societat qualsevol mena de violència.

Darrera actualització: 15.02.2023 | 19:44