L’Ajuntament manté el Segell Infoparticipa amb el nou web

Dilluns, 15 de juny de 2020 a les 14:15

Assoleix el 100% de compliment dels paràmetres de qualitat i transparència de la comunicació pública

L’Ajuntament de Vallirana continua mantenint el Segell Infoparticipa de Qualitat i Transparència de la Comunicació Local, una distinció que és fruit del treball d’equips d’investigació de diferents universitats espanyoles sota la coordinació de la Universitat Autònoma de Barcelona. Tot i el canvi de web municipal, l’Ajuntament ha tornat a assolir el 100% de compliment, enguany sobre 48 paràmetres d’avaluació.

Amb el Segell Infoparticipa 2019, l’Ajuntament de Vallirana, ha assolit sempre aquest segell des de la seva creació l’any 2012 i ja en suma 7, tot i que any rere any els paràmetres incrementen el seu nivell d’exigència.

Els 48 indicadors que s’inclouen en aquesta valoració fan esment, pel que fa a la transparència, a la informació publicada dels regidors municipals, de la gestió dels recursos col·lectius, de la gestió dels recursos econòmics (pressupostos, salaris, contractacions, subvencions...). I pel que fa a la participació, també s’avaluen paràmetres de la informació i gestió dels recursos col·lectius, així com de les eines de participació ciutadana.

Estava previst lliurar els segells als ajuntaments el passat mes de març però s’ha ajornat per l’estat d’alarma de la Covid-19.

Darrera actualització: 15.06.2020 | 13:13