L’EMM recupera les audicions presencials i amb públic

Dijous, 27 de maig de 2021 a les 13:30

Seguint totes les mesures anticovid

L’Escola Municipal de Música farà les audicions de final de curs del 31 de maig al 7 de juny i les podrà fer amb actuacions en directe dels alumnes i presència de públic. Això sí, seguint tots els protocols de les mesures de prevenció per la Covid-19. Les audicions es faran a la tarda.

Els alumnes han rebut un formulari per fer les inscripcions amb anterioritat de les persones que assistiran a les diferents audicions. Només es podrà reservar un màxim de 2 places per alumne/a.

Els assistents hauran de signar un document assegurant que no tenen ni han tingut simptomatologia compatible amb la Covid-19 i se’ls prendrà la temperatura. Les actuacions s’han limitat a 6-7 alumnes i s’han distribuït en diferents torns per evitar les aglomeracions. També se seguirà una màxima puntualitat per desallotjar, airejar i desinfectar la sala abans d’iniciar una nova audició.

Tot un esforç de l’Escola Municipal de Música per poder celebrar les audicions recuperant part de la normalitat. Per a més informació es pot trucar a l’EMM al 93 683 40 84.

Darrera actualització: 27.05.2021 | 13:29