Les altes temperatures obliguen a cancel·lar la Cursa Solidària de les escoles

Divendres, 20 de maig de 2022 a les 09:30

La decisió s’ha pres per salvaguardar la salut dels infants i evitar que puguin patir qualsevol indisposició. Tanmateix, la recollida solidària sí que es manté.

L’Ajuntament de Vallirana, vetllant per la seguretat i salut dels nens i nenes de Vallirana, ha pres la decisió d’anul·lar la Cursa Solidària de les escoles, amb la finalitat de prevenir qualsevol indisposició que puguin patir els infants del municipi.

Les temperatures d’aquesta setmana estan superant els 30ºC i la previsió és que augmentin durant el cap de setmana, especialment diumenge, tal com s’indica a l’informe presentat per l’empresa Celsius que s’ha fet arribar a les escoles. Un episodi que està previst que es pugui allargar com a mínim fins dimarts 24 de maig, quan la temperatura ja començarà a baixar fins a assolir els valors propis per l’època de l’any.

La cursa solidària és una la pràctica esportiva que comptarà amb la participació de quasi un miler d’alumnes de Vallirana i que se celebra al Camp de Futbol municipal a on en aquestes franges horàries no disposa d’ombres per salvaguardar els infants del sol.

L’Ajuntament sempre col·labora i dóna suport a aquesta fita esportiva i solidària, però enguany, tenint en compte les dates i la situació meteorològica actual, es veu amb l’obligació de cancel·lar-la, posant de manifest la importància de vetllar pels infants i evitar qualsevol incident. Tanmateix, la recollida solidària sí que es manté.

Des de l’Ajuntament en col·laboració amb les escoles es treballarà per trobar una nova ubicació i dates de cara a pròximes edicions per evitar una situació com la d’aquest any.

L’Ajuntament lamenta aquesta decisió, sabent la il·lusió que posen els nens i nenes i el professorat.

 

Darrera actualització: 20.05.2022 | 09:34