Licitades les obres de les pantalles acústiques de La Llibra Casanova per 337.886 euros

Dijous, 4 d'agost de 2022 a les 11:30

Les obres consisteixen en la instal·lació de pantalles acústiques per reduir l’impacte acústic dels veïns i veïnes d’aquest barri, provocat pel pas de vehicles que circulen per la variant.

El Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana informa que ha licitat per 337.886 euros (IVA inclòs), el contracte d’obres per implantar les mesures correctores acústiques a la sortida Est dels túnels de la variant de Vallirana.

Les actuacions se centren en el tram de l’autopista B-24 al seu pas pel barri de La Llibra Casanova, situat al marge dret de la carretera, i consisteixen en la instal·lació de pantalles acústiques per reduir l’impacte acústic dels veïns i veïnes d’aquest barri provocat pel pas de vehicles que circulen per la variant.

Aquesta intervenció s’emmarca en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, que contempla invertir fins a 302 milions d’euros (sense IVA) dels fons NextGenerationEU per actuacions de sostenibilitat, eficiència energètica i acció contra el soroll a la xarxa de Carreteres de l’Estat.

Darrera actualització: 04.08.2022 | 11:41