Mascaretes per a les escoles del municipi

Dimarts, 22 de desembre de 2020 a les 12:40

Per a l’alumnat de P3 fins a 6è

Divendres, la regidora d’Educació, Isabel Villafaina, va lliurar a les escoles del municipi mascaretes per a l’alumnat de P3 fins a sisè. Es tracta d’unes mascaretes presentades en bosses individuals amb etiquetes explicatives de la normativa, tires ajustables a la mida del cap i orelles, teixit homologat UNE 0065 2020, certificats de garantia del teixit contra aerosols sòlids i líquids i el procediment de rentatge fins a 70-80 rentades.

Les mascaretes han estat fetes per Gimartex, una empresa local, i porten incorporat el logotip del Pla Educatiu Local de Vallirana “Aprenem Junts”. L’objectiu d’aquesta campanya és donar suport als projectes educatius de salut de les escoles per fer visible l’ús obligatori de les mascaretes com a mitjà de prevenció de contagis de Covid 19 durant l’horari lectiu i donar suport a les famílies en la situació actual de la pandèmia.

Des de la Regidoria d’Educació es vol destacar i felicitar alumnat, famílies i personal docent per la tasca contínua que s’està fent per mantenir totes les mesures de seguretat durant l’horari lectiu.

Darrera actualització: 22.12.2020 | 12:57