Més de 50 joves a la sortida a la neu

Dijous, 13 de febrer de 2020 a les 12:00

A la Masella organitzada pel Casal de Joves

13/02/2019. El passat 8 de febrer 53 joves, sota l’organització de la Regidoria de Joventut, van participar de la sortida a la neu, en concret a la Masella on van poder practicar els diferents esports d’hivern a les pistes de l’estació d’esquí. Des de primera hora del matí i fins al tancament de les pistes, els joves van poder gaudir d’una llarga jornada.

Es va donar l’opció de llogar material per a les modalitats d’esquí o snowboard i també l’opció de llogar roba específica de neu per a aquells joves que no disposaven d’ella. Els joves van ser acompanyats per a les tècniques de Joventut.

La sortida de Vallirana va ser a les 7 del matí, i la tornada al municipi a les 8 del vespre. Inicialment s’havia contractat un autocar de 35 places però l’èxit de la convocatòria va obligar a substituir-lo per un de 55 places. Aquest èxit així com la bona valoració dels i les joves que hi van participar convida a repetir la sortida en anys vinents. La d’enguany ha estat la 2a edició de la sortida jove a la neu.

 

 

Darrera actualització: 13.02.2020 | 12:00

Imatges

Sortida Jove a la neu 02 Sortida Jove a la neu 03 Sortida Jove a la neu 04