Mes de la dona a la Biblioteca

Dimarts, 2 de març de 2021 a les 12:20

Consulteu les diferents activitats

La Biblioteca Josep M. López-Picó ha publicat les activitats que farà durant el març, un mes que es dedicarà a la dona. Així, a part dels actes habituals dels grups de lectura, el cinefòrum i l’hora del conte, dijous 4 de març inaugurarà el centre d’interès “Dones” amb llibres sobre feminisme, sobre dones que al llarg de la història han estat un referent en diferents camps socials, econòmics, artístics, literaris, polítics...; llibres sobre la salut i sexualitat femenina, sobre noves masculinitats, relacions, violència de gènere... 

En aquesta línia, cal recordar que la biblioteca té obert un Club de Lectures Feministes on només cal inscriure-s'hi i recollir el llibre de la sessió. Hi ha dos mesos per llegir el llibre triat i posteriorment, el dia de la trobada (virtual o presencials, segons les condicions sanitàries ho permetin) es comparteixen opinions i punts de vista entre tots els membres. La pròxima trobada serà el 9 d'abril a les 18,30 h sobre la lectura d' Els homes m'expliquen coses, de la Rebecca Solnit. Si et crida l'atenció, demana informació a la Biblioteca.

I també aquest març la Biblioteca farà un concurs a les xarxes socials relacionat amb la dona del qual us en donarem més informació demà.

Els actes previstos per al març a la Biblioteca Josep M. López-Picó són:

  • Dimarts, 23 de març, a les 18.30 h: Club de Lectura El Cérvol sobre el llibre La Catadora de de Rosella Postorino. Activitat virtual. Cal inscripció prèvia.
  • Dimarts, 23 de març, a les 18.30 h: Cinefòrum amb la projecció i comentaris de la pel·lícula El Doctor Frankenstein de James Whale. Activitat virtual. No cal inscripció.
  • Dimecres, 24 de març, a les 17.30 h: L’Hora del Conte amb La gallineta vermella. Activitat virtual pel canal Youtube.

 

Darrera actualització: 03.03.2021 | 08:59

Imatges

Hora del conte març 2021 Grup lectura El Cérvol març 2021 Cinefòrum març 2021 Biblioteca