Oficina d’Atenció a la Diversitat

Divendres, 10 de febrer de 2023 a les 11:45

Ubicada a la Casa Mestre

Ja es troba operativa l’Oficina d’Atenció a la Diversitat a les dependències de la Casa Mestre. Un servei que estava inclòs dins el Pla d’Actuació Municipal 2019-2023 i que atendrà amb cita prèvia (vlrn.igualtat@vallirana.cat / 93 683 22 62 o 699 97 95 45). Ahir a la tarda, l'acaldessa Eva Martínez i la regidora de Joventut, Feminisme i LGTBI+, Natalia Gijón, van conèixer els darrers detalls de l'oficina amb la tècnica d'Igualtat, i van parlar de diferents temes relacionats també amb la celebració del 8M a Vallirana.

L’Oficina d’Atenció a la Diversitat vol ser un espai d’acollida i de primera atenció per a aquelles persones que ho necessitin, en especial per atendre qüestions relacionades amb la diversitat sexual, afectiva, d’identitat o d’expressió de gènere. Tot i que el servei s’ampliarà a altres tipus de diversitat: d’origen, cultura, capacitats, etc.

Aquest servei per a la ciutadania de Vallirana té dos grans objectius:

  • Donar informació a aquelles persones que la necessitin.
  • Copsar les necessitats del col·lectiu per elaborar polítiques i campanyes de sensibilització.

Des de l’oficina i juntament amb Joventut, fa unes setmanes que s’està fent una crida a les xarxes socials per convocar a persones que pertanyen al col·lectiu LGTBI+, o que en són aliades, per començar a preparar de forma conjunta accions de visibilització i sensibilització.

Més informació

Darrera actualització: 14.02.2023 | 14:46