Pares i mares preparant el pas a P3 dels seus fills

Divendres, 6 de març de 2020 a les 12:00

Es va fer una xerrada informativa per als pares i mares de les escoles bressol

06/03/2020. Dimarts 3 de març es va fer a l'escola bressol Els Barrufets la xerrada “El pas a l’escola” destinada a les famílies dels alumnes de les dues escoles bressol municipals que el curs vinent començaran la seva escolaritat a P3. Una vintena de pares i mares hi van ser presents i van poder escoltar els consells de l'especialista de l'SMAPIL (Servei Municipal d'Atenció Pedagògica i Logopèdica).

Es va fer molta incidència en la importància d'acudir a les portes obertes de totes les escoles del municipi, que es realitzaran al llarg d'aquest mes de març: També es van donar als pares i mares les eines per afavorir el procés d'adaptació dels infants al que serà el seu nou centre.

 Els assistents van participar activament tant durant la xerrada com en el torn de preguntes quan va acabar l'exposició. Els comentaris dels assistents quan va acabar l'acte van ser que els va servir per treure algunes pors i per saber com acompanyar els seus fills emocionalment en un canvi tan important per a les seves vides.

Des de la Regidoria d'Educació s'aposta per empoderar als pares a través d'accions pedagògiques properes que els doni eines i resolgui els seus dubtes. L'Ajuntament va oferir servei d'acollida gratuït durant el temps que va durar la xerrada per afavorir l'assistència i la conciliació familiar.

Darrera actualització: 06.03.2020 | 12:02

Imatges

Xerrada pas a P3 02