Participa en el concurs de cartells de la Festa Major de Sant Sebastià!

Divendres, 29 d'octubre de 2021 a les 10:30

El cartell guanyador obtindrà un premi de 400 € i serà publicat com a cartell oficial, portada del programa i banderoles de la Festa Major de Sant Sebastià. El segon premi és de 100 € i, el tercer, de 50 €.

El Ple ordinari del mes d’octubre va aprovar les bases del concurs de cartells de la Festa Major de Sant Sebastià organitzat per la regidoria de Joventut, que té com a objectiu seleccionar el cartell oficial del programa d’activitats.

Hi pot participar qualsevol persona nascuda o resident a Vallirana a partir de 12 anys d’edat.

El cartell guanyador obtindrà un premi de 400 € i serà publicat com a cartell oficial, portada del programa i banderoles de la Festa Major de Sant Sebastià. El segon guanyador obtindrà un premi de 100 euros i el tercer classificat guanyarà un premi de 50 euros.

Les obres s’hauran de presentar al Casal de Joves (tardes, de 16 a 20 h) o a la Masia de Can Batlle (matins, de 9 a 14 h, i tardes, de 15 a 21 h).

El premi es lliurarà durant la Fira de Nadal, a la Rambla de la Sobirania. El dia i hora serà anunciat en la programació de l’activitat i es posarà en coneixement prèviament als participants del concurs i ciutadans.

Podeu consultar les bases al document adjunt.

Participa-hi!

Darrera actualització: 29.10.2021 | 10:55