Presentació de la Guia Educativa de Vallirana

Dimecres, 25 de gener de 2023 a les 13:25

Ahir a l’Ajuntament amb una àmplia representació de la comunitat educativa

Una sala de plens a vessar va ser l’escenari de la presentació de la Guia Educativa de Vallirana que ha elaborat la Regidoria d’Educació en coordinació amb els centres educatius del municipi. Es tracta d’una guia (la teniu adjunta) on es detalla tota l’oferta d’ensenyament de Vallirana.

L’acte va comptar amb la presidència de l’alcaldessa Eva Martínez, la regidora d’Educació M.Isabel Villafaina i del director dels Serveis Territorials d’Educació del Baix Llobregat Albert Grau que van dirigir uns breus parlaments als assistents.

A la sala hi havia una àmplia representació del món educatiu local com membres de les Associacions de Famílies de les escoles, de les direccions i claustres dels centres educatius, representants del Servei Territorials d’Educació al Baix Llobregat, del Centre de Recursos Pedagògics de la Generalitat de Catalunya, la direcció de la Biblioteca... Tots ells implicats en l’elaboració de la guia, conjuntament a les tècniques municipals d’Educació i també a l’Oficina de Català de Vallirana. També van assistir regidors de l’equip de govern com Jordi Urrea, Òscar Suñé i Natalia Gijón, i de l’oposició dels grups d’ERC amb Albert Isidro i Gemma López, i de Cs amb Sonia Serrano.

La regidora Isabel Villafaina va destacar que la guia és el resultat del treball en xarxa i relacional de tota la comunitat educativa i que s'ha confeccionat amb la voluntat que sigui una eina útil d'orientació per a tota la ciutadania. Per la seva part Albert Grau va incidir en la qualitat de la guia i en el treball fet per la comunitat educativa de Vallirana. Finalment l’alcaldessa, en el tancament de l’acte, va incidir en la qualitat educativa de Vallirana i va agrair la implicació de tothom per a l’elaboració de la guia.

Darrera actualització: 25.01.2023 | 13:25