Reunió amb la Consellera de la Presidència

Dimarts, 26 de juliol de 2022 a les 11:45

La setmana passada conjuntament amb altres municipis de la comarca

Dijous passat l’alcaldessa de Vallirana Eva Martínez va assistir a una reunió amb la Consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, conjuntament amb els alcaldes d’altres localitats de la comarca. També van ser presents a la reunió els batlles de Santa Coloma de Cervelló, Torrelles, Sant Climent, Cervelló i La Palma.

En aquesta trobada es van exposar les necessitats i demandes dels municipis a la Generalitat, en el cas de Vallirana, l’alcaldessa va transmetre les principals reclamacions que ja va traslladar dies anteriors al delegat del Govern de la Generalitat. Sobre la taula es van exposar qüestions relacionades amb la gestió forestal i la prevenció d’incendis, on l’alcaldessa va incidir en la reclamació del parc de bombers a Vallirana, el subministrament de l’aigua, l’assistència sanitària, la millora de l’administració local i la mobilitat.

Així, recordem que en la visita del delegat del govern, des de Vallirana ja se li van transmetre les principals demandes, en concret, la necessitat d’accelerar del projecte de connexió a aigües Ter-Llobregat, la construcció i dotació d’un parc de Bombers a Vallirana, l’obertura del CAP les 24 h, la manca de professionals i els nous especialistes, l’allargament de l'inici de les línies de bus, el park&ride del polígon, més freqüència i noves línies de transport públic i la modificació dels límits de les pedreres i el nou SIEI de l'institut aprovat recentment pel Parlament.

Darrera actualització: 26.07.2022 | 13:28