Reunió de la Junta Local de Seguretat

Dijous, 28 de d’abril de 2022 a les 16:30

Formada per l’Ajuntament i els cossos policials amb competència al municipi

Avui s’ha celebrat la Junta Local de Seguretat de Vallirana, presidida per l’alcaldessa Eva Martínez, amb l’assistència del tinent d’alcalde i regidor de Seguretat Jordi Urrea i tots els representants dels cossos policials amb competència al nostre territori, Guàrdia Civil, Cos Nacional de Policia, Mossos d’Esquadra i Policia Local.

Entre els punts de l’ordre del dia que s’han tractat, destaquen els controls periòdics d’accés motoritzat al medi natural que s’establiran pròximament conjuntament amb la Guàrdia Civil, l’expedició de documentació per part dels equips mòbils del Cos Nacional de Policia, i l’increment d’il·lícits penals relacionats amb Internet. Tanmateix, s’ha parlat de les xerrades que imparteixen Mossos d’Esquadra i Policia Local en els centres escolars a escala preventiva entre els més joves i de la implantació de la figura de l’agent tutor, per part de la Policia Local, als centres educatius.

Des de la darrera junta al municipi s’han resolt delictes d’estafa, s’han fet intervencions en cases amb plantacions de marihuana, intervencions amb okupes, evitant vàries ocupacions, intervencions a diverses baralles i s’ha produït un increment de les actuacions per temes relacionats amb la seguretat del trànsit.

L’alcaldessa ha agraït als participants la dedicació que presten a tot el veïnat, especialment donades les circumstàncies que es van produir per la situació de pandèmia, i tenint en compte també les característiques del municipi, de gran extensió i dispersió de la població amb tota la complexitat que això representa. 

Darrera actualització: 28.04.2022 | 16:51

Imatges

Junta Local de Seguretat abril 2022 02