Reunió de seguiment sobre l'inici de curs i les obres de millora a les escoles

Dilluns, 5 de setembre de 2022 a les 14:10

Queden pendents les obres de millora del vestíbul del Pompeu Fabra, que finalitzaran durant el mes de setembre

L’alcaldessa de Vallirana s’ha reunit aquest matí amb la Cap d’Educació de l’Ajuntament i la arquitecta municipal per fer un seguiment de les actuacions de millora que s’han fet a les escoles públiques de Vallirana, i conèixer de primera mà la valoració d’aquest primer dia de curs 2022-2023.

Durant les vacances escolars, l’Ajuntament de Vallirana ha fet feines de neteja i jardineria a tots els centres escolars de Vallirana, així com diverses obres de millora.

Destaca la substitució del paviment del pati de La Talaia, que s’ha substituït per un amb cautxú, així com altres millores a la façana, a les tanques del pati, i a l’interior del centre. Estan pendents millores al gimnàs.

A l’escola La Ginesta s’ha canviat tot el paviment del pati exterior, s’han pintat les línies de la pista i s’han incorporat equipaments esportius com les porteries. A l’interior s’han canviat 64 fusteries, 60 són finestres (totes a l’edifici principal) i 4 són portes d’accés (3 a l’edifici principal i 1 a l’edifici del gimnàs).

Pel que fa al Pompeu Fabra, s’ha reparat l’estructura i els fonaments de la planta baixa i s’ha habilitat una sala polivalent i d’actes a partir de la retirada d’un envà. Durant el mes de setembre, a les tardes, s’acabaran les obres de millora que s’estan duent a terme al vestíbul.

A l'escola Campderrós, s'han repintat les línies de marcatge del pati.

Darrera actualització: 05.09.2022 | 14:38