Reunió de treball amb el director general d’Energia de la Generalitat

Dimecres, 3 de febrer de 2021 a les 14:30

Per tractar principalment sobre la millora de la xarxa de baixa tensió

Aquest matí s’ha celebrat a la sala de plens de l’Ajuntament una reunió de treball Manel Torrent, director general d’Energia, Mines i Seguretat Industrial, on s’ha abordat la problemàtica de la xarxa de baixa tensió al municipi i s’han establert punts de millora i de treball.

Per part de l’Ajuntament hi ha participat l’alcaldessa Eva Martínez, el regidor de Serveis Territorials, Millora de l’Espai Públic, Habitatge i Emergència Climàtica, Òscar Suñé, i l’enginyer municipal Llorenç Pons. Per part de la Generalitat també hi ha assistit el subdirector general d’Energia, Francesc Sabio. S’ha comptat amb la presència de Jesús Naharro, alcalde d’Abrera i conseller de Política Territorial del Consell Comarcal del Baix Llobregat

Durant la reunió s’han exposat diverses mancances i problemes en el servei de subministrament elèctric, especialment pel que fa a la baixa tensió. S’han fet i valorat diferents propostes per aconseguir millores en el servei al municipi.

Donat que l’alcaldessa de Vallirana és també la presidenta del Consell Comarcal i la presència del conseller comarcal Jesús Naharro, s’han exposat qüestions relacionades amb el servei a la comarca.

En acabar la reunió de treball s’ha fet una breu visita a la zona del carrer de Sant Antoni per comprovar algunes de les deficiències a la xarxa.

Darrera actualització: 03.02.2021 | 14:23