S’activen els casals d’estiu

Dijous, 18 de juny de 2020 a les 09:00

La Ginesta, Tagym, Penya Blaugrana, Club de Patinatge i CEM

Amb la finalització dilluns de l’Estat d’Alarma i l’avançament aquests dies en les fases de desconfinament, ja fa dies que s’han començat a preparar les diferents ofertes de casals d’estiu a Vallirana. L’escola la Ginesta, el CE Tagym Vallirana, la Penya Blaugrana Vallirana, el Club Patinatge Vallirana i el CEM Vallirana, han fet públiques les seves propostes per a aquest estiu.

  • Casal d’Estiu la Ginesta. Organitzat per DACOR Educació i Esports per a infants de 3 a 12 anys, del 29 de juny al 31 de juliol. L’horari és de 9 a 13 h ampliable amb els horaris d’acollida de matí i tarda i amb menjador.
  • Campus de futbol i futbol sala organitzat per la Penya Blaugrana Vallirana conjuntament amb DACOR i amb la col·laboració de les escoles L’Olivera i Pompeu Fabra. És per a infants de 5 a 14 anys i està especialment dedicat a les dues modalitats esportives però inclou altres activitats
  • Casal Club Esportiu Tagym. Organitzat per aquesta entitat esportiva i dedicat a les diferents disciplines esportives que practica. Es farà del 22 de juny al 14 d’agost.
  • Club de Patinatge de Vallirana. Organitza un campus de tecnificació des del 22 de juny al 31 de juliol en sessions durant 3 dies a la setmana i en horaris i grups segons el nivell.
  • El CEM Vallirana organitza dos casals d’estiu. Un que proposa un creuer per la Mediterrània del 29 de juny al 31 de juliol, per a infants que hagin cursat, P-5, 1r, 2n,3r,4t de Primària. I un segon casal Aventura, del 29 de juny al 31 de juliol, per a nois i noies que hagin cursat 5è,6è de primària i ESO. (Més informació: https://www.cemvallirana.cat/casals2020)

Adjuntem fulletons i informació de tots aquests casals

Darrera actualització: 23.06.2020 | 11:22