Sant Sebastià 2022, del 20 al 23 de gener

Dimarts, 11 de gener de 2022 a les 08:30

Es canvia el concert de Rocktàmbuls per una sessió de cinema. Podeu votar a I'Instagram de l'Ajuntament quina pel·lícula es projectarà.

Des de fa dies que es reparteix el programa d’activitats de les festes de Sant Sebastià 2022 que se celebraran del 20 al 23 de gener. Un programa que està condicionat per l’evolució de la pandèmia i les restriccions que es puguin determinar en els pròxims dies.

Així, del programa inicialment establert, ja hi ha una modificació. El concert del grup Rocktàmbuls previst per al dissabte 22 de gener a la nit al pavelló municipal se substituirà per una sessió de cinema a les 22 h, també al pavelló.

Escull la pel·lícula

Per escollir la pel·lícula que es projectarà, s’obre una votació per Instagram entre diferents opcions per acabar projectant la més votada.

Acte homenatge

També s’ha modificat la ubicació de l’acte de reconeixement a la solidaritat i a la cooperació durant la pandèmia i en memòria a les persones difuntes per la covid-19, que es farà el diumenge 23 de gener a les 12 h. Inicial es va anunciar que es faria al parc de la Font del Rector, però per evitar la suspensió per elements meteorològics, es desplaça l’acte a l’interior del nou pavelló municipal, on s’aplicaran totes les mesures anticovid vigents.

Canvi ubicació lectura llegenda d'en Bernat visigot

Un altre canvi que hi ha sobre el programa que s'ha repartit és que la lectura de la llegenda d'en Bernat visigot es farà a la capella de Sant Silvestre a continuació de la visita guiada.

Vot de poble

Aquest any, per Sant Sebastià, Vallirana celebra el 167è vot de poble, on es commemora el compromís dels avantpassats l'any 1855 amb el sant, després de superar una epidèmica de còlera al municipi.

Un programa amb màgia, esports, foc i tradició

Ara com ara, la resta del programa es manté tal com s’ha editat. Podeu consultar la darrera versió del programa en el document adjunt. Un programa on destaca la màgia amb diferents propostes, les activitats esportives, les exposicions i els actes més tradicionals com les celebracions religioses, les sardanes o la Diablestiada.

Davant qualsevol nova modificació del programa estigueu atents a les publicacions de l’Ajuntament

Darrera actualització: 12.01.2022 | 13:03