S'aproven les ordenances fiscals per al 2009

Divendres, 14 de novembre de 2008 a les 00:00
El passat dijous 13 de novembre va celebrar-se un Ple Extraordinari per a l'aprovació inicial de les ordenances fiscals que regiran el 2009. Unes ordenances en què s'inclouen els impostos i les taxes urbanes de Vallirana per al proper any.

Aquest únic punt de l'ordre del dia va aprovar-se amb els vots a favor de l'equip de govern i els vots en contra del Partit Socialista de Catalunya, Esquerra Republicana i Iniciativa per Catalunya, que van votar en contra com a protesta per no haver pogut debatre cadascun dels punts que s'inclouen en aquestes tasques i ordenances, per separat.

A continuació, es va celebrar un ple d'urgència per la suspensió de l'aprovació inicial sobre les bases d'adjudicació dels pisos de protecció oficial de règim concertat del carrer de Sant Mateu, per una aturada provisional de les obres provocada pel retard en aconseguir les autoritzacions per realitzar el desplaçament o soterrament d’una línia elèctrica aèria i torres que incideixen en l’àmbit de l’obra. Aquest punt va ser aprovat per unanimitat.
Darrera actualització: 26.11.2018 | 16:15