Servei d'autocar per anar a les fires “Saló de l’Ocupació” i la “Fira Sí, i millor”, al recinte firal de Montjuïc

Dimarts, 26 de setembre de 2023 a les 14:20

A càrrec del departament de Promoció Econòmica. És el dijous, 5 d'octubre.

El proper 5 d’octubre se celebra a Barcelona les fires “Saló de l’Ocupació” i la “Fira Sí, i millor”, al recinte firal de Montjuïc. És per això que el departament de Promoció Econòmica facilita un autocar per anar-hi i aprofitar tot el que aquestes fires ofereixen per a la recerca de feina.

El Saló de l’Ocupació té els objectius de:

  • Donar orientació professional i eines per a la recerca de feina.
  • Donar a conèixer oficis, professionals i itineraris formatius.
  • Identificar oportunitats laborals en sectors claus.
  • Donar la possibilitat de contactar amb empreses i entitats que busquen incorporar personal a les seves organitzacions.

Adreçat a:

  • Persones que volen orientar el seu futur professional.
  • Persones que estan en recerca activa de feina.
  • Joves que cerquen la seva vocació i accés al mercat laboral.
  • Professionals de l’ocupació

La Fira Sí, i millor es troba dins del Saló de l’Ocupació i ha esdevingut la principal fira d’inserció laboral de persones amb discapacitat a nivell nacional, que posa en contacte directe les empreses i els treballadors/es amb discapacitat que busquen feina.

En aquest cas, a més de l’entrada es pot registrar on line el currículum de la persona candidata per facilitar el contacte amb les empreses de la fira que ofereixen oportunitats laborals.

SERVEI D'AUTOCAR:

Servei de transport d'anada i tornada a la Fira el dijous 5 d'octubre.

Sortida: 9.00h

Arribada: 15.00h (màxim) S’haurà d'estar als punts de trobada puntualment a l'hora indicada.

Per inscriure’t a l’autocar emplena el formulari amb les teves dades en aquest enllaç: https://forms.gle/7W8kyhS4hQiaiG5V7 Ens posarem en contacte amb tu per correu electrònic per tal de confirmar la inscripció. 

Si la persona participant a la “Fira Sí i millor” necessita una persona acompanyant, aquesta també haurà d'emplenar el formulari d'inscripció.

Si us interessa, es pot realitzar assessorament previ amb la tècnica de referència a Promoció econòmica, per tal d'aprofitar al màxim la sortida. 

Caldrà un mínim de participants per realitzar la sortida. Les places són limitades, si s’omplissin totes es donarà prioritat a les persones amb discapacitat que vulguin accedir a la Fira Sí i millor.

Per poder entrar al recinte firal caldrà que us acrediteu a la web corresponent, una o les dues, per aconseguir l'entrada gratuïta (que haureu de presentar a la sortida del bus).

https://www.salocupacio.com/

https://www.firasimillor.org/

Si teniu incidències amb l’acreditació, a Promoció econòmica us donarà suport.

 

Darrera actualització: 26.09.2023 | 14:23