Servei gratuït per incidències en la recepció de la TDT

Dilluns, 22 d'agost de 2022 a les 14:00

Durant els pròxims 6 mesos en els casos que els problemes de visualització siguin provocats per l'activació de la xarxa mòbil de nova generació.

L’empresa Llega700 ha informat l’Ajuntament que pròximament s’activarà al municipi el servei mòbil de nova generació 4G i 5G sobre les bandes de freqüència de 700 i 800 MHz, i que en cas de provocar incidències en la recepció de la TDT es procedirà a solucionar-ho de forma gratuïta

Aquestes bandes, anteriorment utilitzades per la TDT, permeten una millor cobertura en interiors i major extensió de cobertura possible però aquest nou servei pot comportar alguna afectació en la recepció del senyal de la TDT, en aquests casos cal contactar amb l’empresa Llega700, encarregada de resoldre qualsevol classe d’incidència relativa a l’activació de la xarxa mòbil.

En cas, d’incidència Llega700 ha habilitat un telèfon gratuït per sol·licitar l’actuació a les instal·lacions per solucionar les afectacions i restablir així el servei de la TDT amb total normalitat.

Les intervencions que siguin necessàries les farà Llega700 sense cap cost per a l’afectat, això sí, només durant un període de sis mesos des de l’activació de la xarxa mòbil de nova generació.

Adjuntem més informació. També podeu contactar amb Llega700 per correu electrònic a ayuda@llega700.es o per telèfon al 900 833 999

Darrera actualització: 22.08.2022 | 13:55

Imatges