Sessió formativa: Negocis familiars: mapa de riscos i pla de supervivència en plena pandèmia

Dimarts, 16 de març de 2021 a les 00:00

Sessió formativa telemàtica adreçada al comerç, empreses i autònoms

El Departament de Promoció Econòmica informa d’una sessió formativa adreçada al comerç, empreses i autònoms que organitza l’Ajuntament de Molins de Rei. Una sessió telemàtica que s’emmarca dins el conveni de col·laboració entre els ajuntaments de Molins, Vallirana, la Palma de Cervelló, el Papiol i Cervelló i que, per tant, és obert als comerços i les empreses de Vallirana.

La no-professionalització del negoci, els conflictes familiars i una gestió deficient del patrimoni són riscos que amenacen les empreses familiars i en condicionen la continuïtat, sovint sense que ni els mateixos familiars en siguin conscients.

En aquesta sessió, que anirà a càrrec de Ricard Agustín Ripoll, director de Family Business Solutions, es tractarà de diagnosticar les fortaleses i debilitats de l’empresa familiar, així com els seus avantatges competitius; s’identificaran els riscos específics de les empreses familiars i es catalogaran segons la seva probabilitat i impacte. A més a més s’exposarà com diagnosticar solucions i implementar accions per assegurar la supervivència i el desenvolupament de les empreses familiars.

Quan? Dimecres 24 de març, de 9.30 a 11.30 h

On? En línia, via Teams

Adreçat a: empreses, comerços i autònoms

Acte gratuït

Més informació: www.espaiempresa.cat o al 93 680 02 97

Darrera actualització: 16.03.2021 | 11:40