Setmana Intergeneracional 2021

Dimecres, 7 d'abril de 2021 a les 08:15

Junt amb Vallirana Natura del 12 al 18 d’abril

23 propostes s’han inclòs en el programa de la Setmana Intergeneracional 2021 que aquest any incorpora activitats del que hauria estat la Fira Vallirana Natura, que no s’ha pogut celebrar per les restriccions de la covid-19. Totes les propostes seguiran aquestes mesures de prevenció.

El programa d’activitats es concentra del 12 a 18 d’abril, si bé hi haurà actes fins al 25 d’abril. S’han previst inicialment actes en format presencial però amb aforament limitat, i també actes telemàtics.

Tots els actes que siguin presencials necessitaran una inscripció prèvia per controlar l’aforament i no superar-ne el límit. Només s’hi podrà accedir amb invitació, i aquestes les podeu sol·licitar a l’enllaç adjunt.

En el document adjunt teniu tots els actes amb l’horari, ubicació i informació diversa. Hi trobareu: tallers, presentació de llibres, xerrades, hora del conte, autocinema, espectacle familiar, conferències, la pedalada familiar, un documental, una proposta de conèixer el patrimoni a partir d’itineraris, una inauguració i exposició.

Darrera actualització: 07.04.2021 | 08:15