S'inicia el període d'inscripcions per als 40 pisos del Carrer Joan Capri

Divendres, 21 de novembre de 2008 a les 00:00
Dijous 20 de novembre es van iniciar les inscripcions per accedir als pisos de protecció oficial, en en règim general, del carrer Joan Capri. Un periode de sol·licituds que durarà fins el proper 19 de desembre.

L'equipament de Serveis Socials acull, des de dijous 20 de novembre, a tots els veïns i veïnes de Vallirana que volen fer les seves inscripcions o demanar informació sobre els requisits i la documentació necessària per optar al sorteig dels 40 pisos de protecció oficial, en règim general. Per respondre aquestes preguntes, l'Ajuntament ha repartit tríptics on s'informa de les condicions personals exigides. Com per exemple: tenir un mínim de 10 anys d'empadronament a Vallirana (no cal que siguin continuats), no tenir cap habitatge, ser de nacionalitat espanyola o tenir el permís de residència vigent.
Segons ha explicat la Regidora de Serveis Socials, Salut i Habitatge Social, “malgrat que molts veïns compleixen aquestes condicions, alguns no poden optar a aquests habitatges per que els bancs no donen hipoteques. Abans financiaven el 100% dels pisos, però ara no. Per tant, hi ha gent que per ingressos podria accedir-hi, però els hi falta el 20% que hade donar d'entrada”. Tots aquells que vulguin inscriure's, tenen fins el 19 de desembre.

Darrera actualització: 26.11.2018 | 16:15