S’inicien les sessions del grup de Suport d’Ajuda Mútua (GSAM)

Dijous, 3 de novembre de 2022 a les 12:25

Es fan a la Masia Molí de Can Batlle impulsat pels Serveis Socials de l’Ajuntament i amb la col·laboració de la Creu Roja

Aquest matí s’han iniciat les sessions del Grup de Suport d’Ajuda Mútua adreçat a cuidadors i cuidadores no professionals del municipi al càrrec de persones que es troben en situació de dependència. Les sessions es fan a la Masia Molí de Can Batlle i avui l’alcaldessa Eva Martínez, i la regidora de Serveis Socials, Raquel García, han donat la benvinguda als integrants de les sessions.

Les sessions grupals són d'una hora i mitja de durada, un cop per setmana, els dimarts al matí de 10 a 11.30 h. Per aquest suport es compta amb la col·laboració de Creu Roja de Vallirana i la Diputació de Barcelona.

Encara hi ha places

Es tracta d’un servei gratuït que consisteix a crear un espai de relació, acompanyament i suport psicològic i emocional que possibilita l’expressió de sentiments, emocions i preocupacions associades a les tasques de cura, amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones cuidadores i, indirectament, la de les persones dependents.

En l’inici de les sessions encara hi ha places lliures, els interessats poden contactar amb els Serveis Socials (Avinguda Parellada 6-8 - Tel. 936830511 – pregunteu per Sandra).

Darrera actualització: 03.11.2022 | 12:23

Imatges