Sobre la represa de les obres de la Variant de Vallirana

Divendres, 23 de gener de 2009 a les 00:00
Nota de premsa de l'Ajuntament de Vallirana De l’entrevista ahir 22 de gener, al Ministerio de Fomento, entre el nou Director General de Carreteras el Sr. Aureliano López Heredia i l’alcalde de Vallirana, el Sr. Josep Alemany, se’n desprèn el següent:

- El procés de tramitació del projecte modificat de la Variant de Vallirana, aprovat tècnicament el 26 de desembre de 2007, ha superat favorablement el dictamen del Consejo de Estado, necessari per avançar cap a la represa de les obres.

- El compromís del Director General de fer arribar sense demora l’expedient al Consejo de Ministros, aprovació necessària per poder signar el contracte amb l’empresa adjudicatària de l’obra.

- La Dirección General valora positivament l’estudi tècnic aportat per l’Ajuntament per facilitar una alternativa viària al sector, on s’iniciarà la perforació dels túnels, així com la proposta tècnica de traçat de la segona fase de la variant fins a Can Julià.

- S’han reprès converses per preparar el traspàs de l’actual travessia urbana de la N-340 a l’Ajuntament per tal d’executar, un cop inaugurada la Variant, el projecte d’ordenació del Carrer Major, elaborat fa gairebé quinze anys i que caldrà actualitzar.

- Pel que fa a la informació apareguda a la premsa, arran d’un comunicat de la Delegació del Govern de l’Estat, des de l’alcaldia, valorem positivament que s’anunciï la represa de les obres el mes de març i celebrem que el nostre optimisme tenaç coincideixi amb el del govern de l’Estat i que aquest, únic competent en aquest tema, publiciti i vegi factible reprendre en poques setmanes una obra tan important com aquesta.

L’experiència ens aconsella, en aquesta ocasió, però, no brindar fins que l’obra estigui executada, perquè d’inicis ja n’hem viscut d’altres.
Darrera actualització: 26.11.2018 | 16:21