Sona Centre 2009

Dilluns, 29 de setembre de 2008 a les 00:00
Circuït de Música Jove del Baix Llobregat Centre En aquesta tercera edició del Sona Centre, el circuit de música jove seguirà donant a conèixer els grups musicals emergents en l’àmbit del Baix Llobregat Centre. Els ajuntaments de Vallirana, Corbera de Llobregat, El Papiol, La Palma de Cervelló, Molins de Rei, Pallejà, Torrelles de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló i Sant Vicenç dels Horts s’han unit per dur a terme aquesta iniciativa que vol potenciar nous espais de participació i lleure per als joves del Baix Llobregat Centre.

El circuit acollirà artistes i grups de música joves que tindran l’oportunitat de presentar les seves cançons fora dels seus municipis d’origen. Cada municipi aportarà dos grups locals perquè participin en els concerts programats.

El Sona Centre iniciarà la seva programació el mes d'abril a Corbera de Llobregat i Sant Vicenç dels Horts i visitarà cada mes una població diferent, fins al novembre de 2009 que es tancarà el circuït a Vallirana.

(Vegeu calendari)

Aquest projecte s’emmarca en les línies de col·laboració que mantenen els nou municipis del Baix Llobregat Centre en matèria de polítiques juvenils. Fa dos anys, els ajuntaments participants varem posar en marxa la creació de la Borsa Jove d’ Habitatge per facilitar l’emancipació dels joves.

+ info: http://myspace.com/sonacentre
Darrera actualització: 26.11.2018 | 16:15