Suspensió de l'aprovació inicial sobre les bases d'adjudicació dels pisos de protecció oficial de règim concertat del C/ Sant Mateu, 27-29

Divendres, 14 de novembre de 2008 a les 00:00
En el ple extraordinari celebrat dijous 13 de novembre es va aprovar la suspensió provisional del sorteig del 15 pisos de Protecció Oficial en règim de preu concertat.
L’ajornament ha estat provocat per l’aturada provisional de les obres dels habitatges situats al carrer Sant Mateu, a conseqüència del retard en aconseguir les autoritzacions per realitzar el desplaçament o soterrament d’una línia elèctrica aèria i torres que incideixen en l’àmbit de l’obra. Una situació indispensable per continuar les obres amb suficients garanties de seguretat i que representarà un endarreriment en la disposició final dels habitatges.

D'altra banda, pel que fa als habitatges de protecció oficial en règim general del carrer Joan Capri, les inscripcions cal fer-les a Serveis Socials d’Atenció Primària, pels matins de 8,30 h a 14,30 h. fins el 19 de desembre.

Cal recordar que per optar als pisos s’ha de complir amb tots els requisits detallats a les bases que podreu consultar en aquest mateix web de l’Ajuntament.
Darrera actualització: 26.11.2018 | 16:15