Tamara Varela, del CE Tagym, subcampiona d'Espanya en aeròbic

Dimecres, 7 de juliol de 2021 a les 11:20

A la modalitat individual nivell 4

Tamara Varela, del CE Tagym Vallirana, es va proclamar subcampiona en el Campionat d’Espanya de Gimnàstica Aeròbica a la modalitat individual nivell 4, que es va celebrar a València el passat cap de setmana. Pel que fa a l’actuació conjunta del CE Tagym, cal destacar que va quedar 8è a la classificació per equips, i va ser el primer entre els equips catalans amb més puntuació en base.

El Tagym va participar en el Campionat d’Espanya amb: Sara Vidal, Sandra Martínez, Aleix Martínez, Tamara Varela, Estela Serrano, Yaiza Serrano, Floriane Dubbeldam i Marta Triano.

A part del subcampionat de la Tamara, cal destacar que Estela Serrano, a la mateixa modalitat individual nivell 4, va quedar 4a a només 0,2 punts de la 3a classificada. Per la seva part, Yaiza Serrano, va debutar en el nivell més alt de la competició (N8) i va obtenir una puntuació de 18,200.

Destaquem també l’actuació de Floriane Dubbeldam amb una puntuació de 14,950 en categoria individual N4, on també va tenir una actuació destacada Marta Triano. En competició per parelles, la formada per Tamara Varela i Estela Serrano van quedar també a les portes de medalla, en acabar quartes amb una puntuació de 15,400.

Per la seva part els més joves del Tagym (N2) van poder gaudir del seu primer Campionat d’Espanya en categoria individual. Els seus resultats van ser: Aleix (15,300), Sandra (14,350) i Sara (13,550).

(Font: CE Tagym)

Darrera actualització: 07.07.2021 | 11:19