Televisió de Vallirana celebra el 25è aniversari

Dimarts, 16 de desembre de 2008 a les 00:00
La Televisió pionera a Catalunya va celebrar, el 12 de desembre, 25 anys d'emissions sense interrupcions. La Televisió de Vallirana (TVV) va celebrar divendres 12 de desembre el sopar-celebració dels 25 anys de trajectòria audiovisual. Una festa plena d'emocions, que va comptar amb molts dels col·laboradors que han passat per l'emissora durant aquests 25 anys, personalitats institucionals del món de la televisió, representants d'algunes entitats col·laboradores del municipi i la presència de l'alcalde de Vallirana, diferents regidors i membres de la oposició.
L'acte va començar amb unes paraules de l'actual director de TVV, Francesc Xavier Villasevil, qui va donar la benvinguda als presents i va agrair el gran volum d'assistència. Es tractava d'una celebració audiovisual, així que la festa va comptar amb diferents vídeos. El primer recordava la història i l'evolució de la Televisió de Vallirana i, el segon, feia a homenatge a tot l'equip humà que ha fet possible aquest gran camí.
Televisió de Vallirana és l'emissora municipal més antiga de Catalunya, és per aquest motiu que en Josep Alemany va destacar que “a Vallirana estem orgullosos de moltes coses i també d'aquesta. Sempre ens ha agradat anar per davant en molts temes, i vam ser del primers en poder retransmetre com a televisió local”.
Tots els assistents van rebre un llibre-resum de la història de TVV, redactat per l'entitat Amics de Vallirana amb la col·laboració de la TVV. Una nit molt emotiva on els bons records i les experiències comuns van ser protagonistes.
Darrera actualització: 26.11.2018 | 16:15