Tiziana Colet campiona de Catalunya de Triatló de Llarga Distància

Dilluns, 15 de maig de 2023 a les 11:40

Gran participació del Club Triatló Vallirana, campió per equips, amb també el 3r lloc de Víctor Rios a la general de l’IronCat de l’Ampolla

Aquest cap de setmana, Tiziana Colet del Club Triatló Vallirana es va proclamar campiona de Catalunya de Triatló de Llarga Distància en quedar segona a la categoria femenina de l’IronCat de l’Ampolla, i primera a la categoria V2F i primera catalana de la classificació. La valliranenca va superar els 3800 m nedant, 180 km en bicicleta i 42 km corrent en un temps total de 12:30:45. Una prova extremadament dura, que, a més a més, en l’edició d’enguany va trobar-se amb un fort vent que va castigar molt a la prova de ciclisme.

Èxit també de l’equip masculí

Per la seva part, Víctor Rios va quedar tercer de la classificació general i de la categoria masculina i segon a la categoria ABM amb un temps total de 8:39:25. Entre els 25 primers de la general també es van classificar Oriol Alonso (6è – 8:52:02), Toni Pallarés (12è – 9:12:10) i Rafael Díaz (23è – 10:11:46). Oriol Alonso va ser, per tant, el primer valliranenc a la general, ja que Víctor Rios resideix a Gelida.

Campió per equips

Amb aquests resultats, el Club Triatló Vallirana es va proclamar campió a la categoria per equips, ja que es comptabilitzen els temps dels primers de cada club (en aquest cas el Víctor, Oriol i Toni). Per primera vegada en l’Ironcat, organitzar per la Federació Catalana de Triatló, s’ha baixat de les 27 hores en el sumatori dels clubs.

La participació del Club Triatló Vallirana va ser de 8 participants masculins i 1 femenina.

Enhorabona al club i als seus esportistes, molt especialment a la Tiziana Colet pel seu títol de campiona de Catalunya.