Toni Pallarès i M. Carmen Pérez, campions de la Cursa Popular

Dimarts, 15 de setembre de 2009 a les 00:00
En un ambient molt festiu es va disputar una nova edició de la cursa. Com sempre, la diada va ser el teló de fons d'aquesta competició que se celebra any rere any al nostre municipi. A tres quarts de 10 del matí de l'11 de Setembre els corredors més petits es preparaven per a la primera cursa, la dels més petits. El recorregut era fer una volta al camp. A partir d'aquí es van disputar la resta de curses infantils i, passades les 10, es va donar el tret de sortida de la cursa gran. Poc més de 5 quilòmetres que transcorrien entre el c. Major, el c. Veneçuela, l'habitual pujada de la Selva Negra, el c. Joan Capri, el Parc Central i, finalment, el camp de futbol, escenari final de la cursa.

El primer home a creuar la línia de meta va ser Toni Pallarès, amb un temps de 17 m 45 s. La primera dona ho va fer en 24 m 30 s; M. Carmen Pérez va repetir victòria per segon any consecutiu.

La tradicional cursa és organitzada per l'Ajuntament de Vallirana, amb la col·laboració general
homes del Club de Futbol, la Penya Blaugrana, el Club Triatló, els Veterans i la Diputació de Barcelona.

L’organització va acabar l'activitat molt satisfeta, sobretot per l'alt nombre d'infants que hi van participar i que van fer que la matinal de la diada fos més lúdica i festiva que mai.
Darrera actualització: 26.11.2018 | 16:22