Tornen les sessions de Coaching Ocupacional

Dimarts, 27 d'abril de 2021 a les 14:00

En format presencial. 1a sessió dimarts 4 de maig

El 4 de maig s’inicia un nou cicle de sessions de Coaching Ocupacional organitzat per Promoció Econòmica. En aquesta ocasió ja serà amb format presencial, això sí, amb totes les mesures de seguretat anticovid. La 1a sessió serà “Coaching per a l’acompanyament i suport a la inserció”, es farà a les instal·lacions de la Casa Mestre (c/ Major,178-182) de 9.30 a 11.30 h

Les places són limitades per l’aforament i cal fer inscripció prèvia. En el cas que les inscripcions superin el límit d’aforament s’oferirà una 2a sessió grupal. Com en l’anterior cicle el formador serà Oscar Lakiszyk, i també es faran sessions individuals els divendres. Les sessions grupals seran els dimarts.

Aquestes sessions de coaching us ajudaran a conèixer i millorar les vostres competències transversals, competències que podreu aplicar a la vida laboral, construïdes des de la vostra pròpia persona i relacions socials.

Inscripcions

  • Sessió grupal dimarts 4 de maig. Cal emplenar i enviar el formulari d’inscripció. Data límit dilluns 3, a les 14.00 h (Adjuntem enllaç al formulari)
  • Sessió individual dels divendres: cal demanar cita a talaveroca@vallirana.cat
Darrera actualització: 27.04.2021 | 14:01