Un milió d’euros pel Pla de Barris

Dijous, 6 d'octubre de 2022 a les 10:00

Aprovat ahir al Ple mitjançant una modificació pressupostària

El ple d’ahir, 5 d’octubre, corresponent a la sessió ordinària del mes de setembre, va aprovar una modificació pressupostària a partir del romanent de crèdit que destinarà, entre altres partides, un milió d’euros al Pla de Barris. Les inversions que es faran se centraran, sobretot, en l’asfaltatge i les voreres.

Aquesta modificació pressupostària es va aprovar amb els vots favorables dels regidors i regidores del PSC, ERC i VET, l’abstenció de la regidora de Cs, i el vot contrari del regidor d’ECP. No va assistir al ple el regidor de JxV. A part de la inversió en el Pla de Barris, la modificació també destina 300.000 € pel canvi de gespa del camp de futbol, 43.694 € per l’increment del cost de la despesa de gas, 30.000 € per a mobiliari de Fires i Festes i Cultura, i 8.267 per a la construcció dels nous nínxols al cementiri.

En el debat d’aquest punt, l’oposició va considerar la modificació, i en especial la inversió al Pla de Barris i al canvi de la gespa del camp de futbol, com accions electoralistes de cara a les eleccions municipals del 2023. L’alcaldessa, en resposta a les afirmacions de l’oposició, va esmentar totes les inversions fetes fins ara durant la legislatura tot i la dificultat d’un mandat que ha comptat amb una pandèmia mundial i, actualment, amb una guerra que està encarint tots els costos.

Nova regidora d’ERC

El ple també va comptar amb la incorporació de la nova regidora d’ERC Gemma López en substitució de Jaume Anton Solsona.

També es va informar que a 1 de gener de 2022, la població de Vallirana era de 15.676 habitants.

La resta de punts, entre els quals es va incloure d’urgència el de l’aprovació del compte general de l’Ajuntament de 2021, es van aprovar. Podeu consultar els resultats de les votacions en el document adjunt.

També podeu veure tota la sessió al canal de YouTube “Plens Ajuntament de Vallirana” des d’on es va emetre ahir en directe la sessió.

Darrera actualització: 06.10.2022 | 10:00