Una hectàrea cremada a l’incendi d’ahir

Dilluns, 27 de març de 2023 a les 14:15

Els bombers hi han treballat fins a la matinada

Es calcula que la superfície cremada ahir a l’incendi forestal a la zona de la Solana, entre els carrers Uruguai i Doctor Cuatrecasas, pot superar una hectàrea d’extensió de superfície forestal.

Els bombers han treballat fins a la matinada i també al matí s’han desplaçat a la zona per comprovar sobre el terreny la situació. Per la seva part, els agents rurals investiguen les causes de l’incendi.

Durant ahir la tarda, fins a 14 dotacions terrestres de bombers, un helicòpter i personal de mossos d’Esquadra, Policia Local, ADF Vallirana i d’altres ADF’s, i membres de Protecció Civil Vallirana, van treballar al voltant de l’incendi.

A la zona va assistir l’alcaldessa Eva Martínez, acompanyada per diversos regidors de l’equip de Govern com Òscar Suñé, Jordi Urrea i Raquel García, i també el delegat del Govern a Barcelona.

El Parc de Bombers a Vallirana

Aquest matí, l’alcaldessa de Vallirana ha participat en el programa de TV3 Tot es mou, on ha agraït la tasca de totes les persones que van ajudar a apagar l’incendi, alhora que ha recordat que el Pla Estratègic de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments del Departament d’Interior per al període 2017-2022, la creació del Parc de Bombers a Vallirana. Un parc que no s’ha fet i que és del tot necessari per donar cobertura a la zona de Vallirana i municipis propers.

Cal recordar que el ple de l’Ajuntament del 26 de juliol del 2018 va aprovar per unanimitat una moció conjunta de tots els grups municipals demanant la creació d’un parc de bombers a Vallirana, i que de nou, el ple del 29 d’abril de 2021 va aprovar per unanimitat la moció del PSC demanat de nou la creació del parc de bombers.

Darrera actualització: 27.03.2023 | 14:19

Imatges