Vallirana acull la segona edició del Sona Centre

Dimarts, 11 de novembre de 2008 a les 00:00
El Patronat parroquial va ser de nou l'escenari de la segona edició del concert Sona Centre, el passat 21 de novembre. Un circuit de música jove, promogut per la Regidoria de Joventut, que consisteix en l'intercanvi de grups locals entre diversos municipis de la comarca, per potenciar i recolzar el talent de joves músics.
En aquesta segona edició, els artistes convidats a Vallirana van ser els Furkas, la Maravillosa Cabeza Pensante, Laila Saida i Miscellany, i la recaudació del servei de barra va anar destinat a la ONG “Vallirana amb el poble Sarahuí”.
Els primers acords van sonar a les deu de la nit, de la mà del grup Furkas. Una formació punk de Sant Boi de Llobregat que va destacar pel seu bon humor sobre l'escenari i per les seves lletres de denúncia social. Els següents van ser la Maravillosa Cabeza Pensante, del Papiol, que mostrar un estil pop rock psicodèlic. El grup de Vallirana, Laila Saida, van ser els següents en actuar. Es tracta d’una formació local que segons van declarar per Televisió de Vallirana, aposta per “un rock simfònic, amb un sentit, una melodia, i una essència”. Una filosofia que van saber plasmar molt bé durant la seva actuació. El punt i final a aquesta caravana de grups locals el va possar el grup Miscellany. Una formació heavy melòdica, que porta quatre anys apostant per aquesta fusió d'estils i que ja ha és conegut a la nostra vila. Quatre hores de música, que van servir d'homenatge a aquells grups de joves que ara comencen.
Darrera actualització: 26.11.2018 | 16:15