Vallirana commemora el dia Internacional de l’Orgull LGTBI

Diumenge, 28 de juny de 2020 a les 08:30

L’Ajuntament de Vallirana mostra el seu compromís amb el dret a ser, vestir-se, expressar-se i estimar com cadascú vulgui, amb tots els drets i tot l’orgull.

Sota el lema “Els nostres drets són els vostres drets, el meu orgull és el teu orgull”, Vallirana s’adhereix a la commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, que se celebra avui diumenge, 28 de juny, com a dia de l’Orgull Lesbià, Gai, Bisexual, Transsexual i Intersexual.

L’Ajuntament de Vallirana reivindica i defensa els drets del col·lectiu LGTBI, i atès que encara hi ha focus d’LGTBI-fòbia, fa una crida a les persones afectades a utilitzar els canals que tenen al seu abast en el nostre municipi i la comarca. També convida a tota la ciutadania a què s’impliqui en la defensa dels drets i llibertats de les persones LGTBI i assumeix el compromís de visibilitzar durant tot l’any el dret a ser, vestir-se, expressar-se i estimar com cadascú vulgui, amb tots els drets i tot l’orgull.

I a aquests efectes, aprova la declaració institucional del Dia Internacional de l’Orgull LGBTI, en data 28 de juny de 2020 (vegeu document adjunt).

Darrera actualització: 26.06.2020 | 13:49