Vallirana condemna i rebutja les agressions verbals sexistes

Divendres, 25 de novembre de 2022 a les 09:35

COMUNICAT DE PREMSA AJUNTAMENT DE VALLIRANA

Avui, 25 de novembre, Dia Internacional per l’eliminació de les violències masclistes, l'Ajuntament de Vallirana referma contundentment la seva postura de condemna a qualsevol actitud masclista i sexista, i la defensa i el suport a l’esport femení.

Des del consistori lamentem els fets que han denunciat públicament el Club Voleibol Esplugues i l'Ajuntament d'Esplugues per uns fets que es van produir aquest cap de setmana a l'Espai Esportiu Sant Ildefons de Cornellà.

Vallirana és sinònim d'esportivitat, d'igualtat i de respecte i, a través d'aquest comunicat, l'Ajuntament vol deixar palès que posarà tots els recursos necessaris perquè no es tornin a produir aquest tipus de fets. Alhora, ofereix el seu suport a l’entitat en les seves tasques d’investigació internes i en l’aplicació de les mesures disciplinàries que consideri oportunes.

També es posa a disposició de totes les entitats locals per dur a terme xerrades i tallers de prevenció d'actituds sexistes i noves masculinitats perquè aquests fets no tinguin cabuda en el nostre municipi.

Durant aquest mes de novembre, l’Ajuntament de Vallirana ha dut a terme diversos tallers i activitats de sensibilització i prevenció de violències masclistes i, precisament avui, se celebra al camp de futbol una jornada de partits mixtos per reconèixer les dones a l’esport i condemnar les violències masclistes dins l’esport.

Per tant, des del consistori refermem contundentment el nostre compromís pels drets de les dones que ens ha de fer una societat més lliure.

 

Darrera actualització: 25.11.2022 | 10:15