Vallirana manté el Segell Infoparticipa amb el 100%

Dimarts, 10 de de maig de 2022 a les 08:55

S’ha obtingut aquest reconeixement a la qualitat i transparència de la informació pública en totes les edicions celebrades

L’alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez, va rebre el passat 9 de maig el segell Infoparticipa 2021 que reconeix la qualitat i transparència de la informació pública del web municipal (www.vallirana.cat). Aquest és un reconeixement que atorga Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) després d’avaluar 52 indicadors.

Aquest any, s’han atorgat 150 segells entre tots els ajuntaments, Consells Comarcals i Diputacions de Catalunya. D’aquests 136 són ajuntaments, i entre aquests Vallirana es troba entre els 43 que han aconseguit el segell amb el 100% d’acompliment.

Vallirana renova aquesta distinció que ha assolit en totes les edicions del Segell des de l’any 2013, i ho fa, per quart any consecutiu amb el 100% d’acompliment dels paràmetres. Un total de 52 indicadors que any rere any augmenten el nivell d’exigència  però que el web municipal ha superat un any més.

Cal destacar que una part important dels continguts auditats es troben al Portal de Transparència i Bon Govern, però a tots ells s’hi pot accedir des del web.

Darrera actualització: 10.05.2022 | 08:53