Vallirana revalida la certificació Biosphere per la sostenibilitat i la qualitat turística

Dimarts, 27 de febrer de 2024 a les 11:15

Ahir es va fer l'acte d'entrega a la Torre dels lleons d'Esplugues

L’Ajuntament de Vallirana ha renovat el distintiu Compromís de Sostenibilitat Biosphere, que reconeix, a través del Instituto de Turismo Responsable, les empreses, serveis i destinacions que mostren un compromís per a la sostenibilitat. Al Baix Llobregat, només hi ha set ajuntaments que compten amb la distinció com a Destinació Biosphere –Cervelló, Esplugues de Llobregat, Gavà, Sant Boi de Llobregat, Sant Esteve Sesrovires, Vallirana i Viladecans–, per la seva gestió municipal sostenible alineada amb els 17 objectius de desenvolupament sostenible de Nacions Unides, que repercuteix positivament en la població, els visitants, turistes, en el territori, i en línia amb l’estratègia de desenvolupament turístic del Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

També ha renovat el segell com a Punt d’Informació Turística (PIT) del Baix Llobregat, situat a l’Oficina de Turisme – Masia-Molí de Can Batlle.

L'acte va estat presidit per la presidenta del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, Eva M. Martínez Morales, la diputada delegada de Turisme de la Diputació de Barcelona, Abigail Garrido Tinta, l'alcaldessa d'Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz Romero i el President de la Cambra del Baix Llobregat, Carles Guilera i Poch i va recollir els distintius la Regidora de Turisme Immaculada Fernández García.

Uns dels objectius principals del consistori local són la sostenibilitat, la transició energètica i l’adaptació al canvi climàtic. És per aquest motiu que l’obtenció d’aquest certificat de reconeixement internacional es valora molt positivament.

Moltes gràcies a totes les persones que, amb la seva feina i compromís, fan possible acomplir amb aquesta fita.

Darrera actualització: 27.02.2024 | 11:28