Vallirana terra d'artistes

Dimecres, 21 de gener de 2009 a les 00:00
Fins l'1 de febrer a la Masia Moli de Can Batlle
Des de divendres 16 de gener, i fins al dia 1 de febrer, poden gaudir a la Masia Molí de Can Batlle de dues exposicions organitzades pel Cercle Artístic de Vallirana, amb la col·laboració de la Regidoria de Dinàmiques Culturals i Turisme: l'exposició de les obres que participen en el VI Concurs de Disseny de Punts de llibre, conegut com a Premi Simón Villagrasa i l'exposició dels artistes de Vallirana.

L'exposició de punts de llibre exhibeix una vintena de dissenys molt originals, que posen de relleu la creativitat dels seus dissenyadors, amb motiu de la celebració de Sant Jordi 2009. Els guanyadors d'enguany:

Categoria júnior:
1r premi: Aida Espinosa Álvarez
2n premi: Eduard Puis Valls
3r premi: Mireia Badell Estrada


Categoria sènior:
1r premi: Irene Paracuellos Ayada
2n premi: Víctor Sarret Puig
3r premi: Ramon Roura García

L'exposició del VI Concurs de Disseny de Punts de llibre conviurà fins a l'1 de febrer amb diferents estils i tècniques de pintures i escultures creades pels artistes de Vallirana. Una magnífica exposició d'art que la nova junta del Cercle Artístic de Vallirana, encapçalada per la seva presidenta, Enrica Sánchez, aprofita per portar el nom de Vallirana molt lluny. L'eslògan: “Vallirana és una terra d'artistes”.

Darrera actualització: 26.11.2018 | 16:21