Vallirana va celebrar la 34 Cursa Popular 11 de setembre

Dimarts, 12 de setembre de 2023 a les 14:45

Un total de 5 curses amb la gran novetat de la cursa adaptada inclusiva

Els guanyadors de la cursa popular de 5 km han estat Gerard Artó (categoria masculina) i Marta Vidal (categoria femenina). En els pròxims dies farem pública la llista de les classificacions i els guanyadors i guanyadores en les diferents categories.

La gran novetat de la cursa d’aquest any ha estat la cursa adaptada inclusiva que ha permès a 4 participants afegir-se a la celebració de la Cursa Popular de Vallirana. Una excel·lent iniciativa que ben segur en pròximes edicions comptarà amb una major participació i una cursa on tothom n’ha sortit guanyador.

Al camp de futbol, uns 200 esportistes de totes les edats, una vegada més han donat un caire familiar i popular a la cursa. Una prova que està coorganitzada per l’Ajuntament i el Club Triatló Vallirana i que ha comptat en aquesta edició amb la col·laboració d’entitats com Protecció Civil Vallirana, Atlètic Veterans de Vallirana, i Penya Blaugrana Vallirana

Les categories han estat:

  • Curses infantils:
    • Nascuts 2017-2023 (1 volta al camp de futbol)
    • Nascuts 2014-2016 (1 volta al camp de futbol)
    • Nascuts 2010-2013 (2 voltes al camp de futbol)
  • Cursa adaptada inclusiva (1 volta a la pista del Parc Central)
  • Cursa Popular (5 km de circuit urbà amb sortida i arribada al camp de futbol).

Tots els i les participants van rebre una medalla, mentre que els millors de les  diferents categories infantils un trofeu. També van rebre un trofeu els primers de les diferents categories de la cursa de 5 km, i els 3 primers de la classificació absoluta tant en categoria masculina com femenina. Els trofeus els van lliurar el regidor d’Esports Héctor Mena, i l’alcaldessa Eva Martínez, que una vegada més va córrer la cursa quedant la primera de la seva categoria.

Darrera actualització: 12.09.2023 | 14:40